Selecteer een pagina

Kunstenaarsvereniging Kunstlicht99 is het netwerk van een 20-tal profesionele kunstenaars in verschillende disciplines, woonachtig in Boxtel en nabije omgeving.

Onze doelstelling is het onderhouden van onderlinge sociale contacten, natuurlijk sterk betrokken op de kunst; het inspireren van elkaar in de uitoefening van het vak, vaak resulterend in individuele, maar soms ook gezamenlijke werken.

Voor iedereen, die geinteresseerd is in kunst, staan we open. Daarom organiseren wij lezingen en excursies, houden we exposities om de Boxtelse burgers bij het kunstgebeuren te betrekken.

Voortdurend proberen we het belang van de kunst, als moeder van verandering, bij de lokale overheid onder de aandacht te brengen en aan evenementen van Kunst&Cultuur van andere organisaties doen we graag mee, vaak binnen het samenwerkingsverband QQLQ.

Ons jaarprogramma biedt minimaal 4 bijeenkomsten waarin we de staat van onze vereniging onder de loep nemen in een ontspannen sfeer en in combinatie met b.v. een lezing over kunst.

Voelt u zich aangesproken als kunstenaar, dan is kennis maken met Kunstlicht99 beslist de moeite waard. Ga hiervoor naar de contatcpagina.

Wij zijn lid van De Kunst van Brabant- Vereniging voor Kunst en Cultuur in Noord-Brabant.