Selecteer een pagina

De leden van kunstenaarsvereniging Kunstlicht99 hebben in hun onderkomen aan de Prins Hendrikstraat in Boxtel een eigen galerie ingericht: Le Garage. De plek waar kunstenaars eigen werk exposeren, zal voortaan iedere week op regelmatige tijden toegankelijk zijn voor het publiek.

 

In Le Garage – een knipoog naar de vroegere functie van het gebouw – gaat Kunstlicht99 wisseltentoonstellingen houden. Het doel van de vereniging is de beeldende kunst stimuleren en de belangen van de kunst in Boxtel te behartigen. Op die manier wil Kunstlicht99 het kunstklimaat bevorderen. ,,Deze aan de kunstacademies opgeleide professionals willen hun werk tonen aan belangstellenden uit de Boxtelse gemeenschap en de ontwikkeling  ervan uit de doeken doen.

Galerie Le Garage is gevestigd aan de Prins Hendrikstraat 43 in Boxtel, de plek waar tot enkele jaren geleden een autobedrijf was gehuisvest.

De galerie  zal iedere laatste vrijdag van de maand van 14.00 tot 17.00 open zijn. Meer weten ? Neem contact met ons via het contactformulier of telefoonnummers op de pagina contact van deze site.